Værdiskabelse med Streaming Video-indhold

At have en corporate eller salgsfremmende video til din virksomhed er ofte betragtet som noget af en dyr luksus – nyttigt, men sjældent anses for at være et vigtigt marketingværktøj. Mens mange virksomheder kan forstå fordelene ved at have en corporate video, alt for ofte de er sat ud af den opfattede omkostninger og efterfølgende har svært ved at retfærdiggøre kommercielt. Derudover processen med at gøre en video kan til tider synes komplekse og truende, med en bred vifte af tekniske termer og processer.
Streaming video giver en række nyttige muligheder til at maksimere potentialet i en eksisterende corporate video. Og i forhold til andre distributionsmediet såsom DVD eller cd-rom’er det tilbyder også en omkostningseffektiv løsning til udsendelse af en ny corporate præsentation til et bredere publikum.
Selv om streaming video er bestemt ikke et nyt koncept og har eksisteret i nogen tid, er det nu nemmere end nogensinde at tilføje streaming video indhold til din hjemmeside. Den teknologi, der kræves for at aktivere videostreaming er alment tilgængelig, det er forholdsvis billigt og med den dramatiske vækst i høj hastighed, bredbånd internetforbindelser, et stigende antal internet-brugere kan nu se høj kvalitet, streaming video på deres computere.
I denne artikel, førende corporate video & business tv-producent, John Howarth, forklarer nogle af de måder, hvorpå streaming video indhold kan gøres til at arbejde effektivt for din virksomhed og giver håndgribelige resultater.
Levere overbevisende indhold
Prøv at levere indhold, der skaber en reel interesse for seeren. I stedet for blot informere dem om din corporate nøgleværdier – typisk fortællingen bliver ‘hvor stor succes vi har, den fantastiske produkter & tjenester, vi tilbyder, vores Fremhævede klienter’ – Hvorfor ikke vende beskeden til noget, der er faktisk nyttigt og spændende at se.
Tag for eksempel en virksomhed, der fremstiller køkken produkter. Mens du kunne producere en video til at etablere Virksomhedsværdier ved at fremhæve områder som kvaliteten af håndværk og originale design af produktet, findes denne information næsten helt sikkert mere let på web-sider. Det kunne være langt mere interessant for beskueren til at forsyne dem med en række opskrifter, som funktionen produkter bliver brugt i sammenhæng.
En anden teknik er at levere indhold, der ikke er centralt fokuseret på virksomhedens kerneprodukter & tjenester. For eksempel, sponsorer dit firma et sports arrangement eller kunst udstilling. Hvad med viser nogle klip fra begivenheden, med firmalogo omkring det? Ved hjælp af mere genkendeligt og populære indhold, opretter du en bredere ‘nå’ video, med tilføjet muligheden for at få øget website trafik.
Re pakke indhold
Lad os sige, du allerede har en corporate video, det er omkring 10 minutter lange og du i øjeblikket distribuerer det på en video tape format eller DVD. Den mest oplagte løsning ville være at få det overført til en streaming-format i det hele og læsset på din hjemmeside. Mens en ti minutters corporate video-sekvens kan være nyttige som en kulisse display i en handel udstilling eller screenet til et tryllebundet publikum i en konference, er det ofte alt for lang tid at bruge som et streaming videoklip på din hjemmeside. Hvem har egentlig tid til at sidde og se en corporate video klippe ud i denne periode? Det er ofte langt mere nyttigt at opdele sekvensen i en serie af individuelle klip eller re-redigere til en kortere, kondenseret version, der har større indflydelse.
I forlængelse af dette, kan du også ønsker at distribuere streaming videoklip omkring forskellige områder på din hjemmeside. På denne måde kan klippene featured målrettes til kamp- og supplement – sideindhold. For eksempel, på en side, der beskriver virksomhedens kunder og casestudier, kunne videoklippet indslag kundeudsagn; beliggende på en side, kontaktoplysninger, kunne video-sekvens indslag nogle generiske skud af filialer og bygning af de udvendige billeder.
Mærke videoen
Uanset streaming videoklip, du bruger, forsøge at sikre, at de er mærket med din virksomheds identitet. Dette kunne være en lille logo i øverste hjørne af skærmen eller en ‘picture frame”snoet omkring de levende billeder. Tager det et skridt videre, kan du tilføje en introduktion sekvens med animerede firmalogoer i begyndelsen og slutningen af hver sekvens. En anden mulighed er at oprette en HTML eller Flash ‘spiller’ tilpasset med din virksomheds identitet. Videoklippet vil derefter spille inden for denne ramme og kunne suppleres med nogle animerede produkt eller serviceinformation omkring den.
Når du gennemgår hjemmeside statistik, er det ofte sider med streaming video indhold, der er den mest ‘sticky’ og har de længste visning gange af besøgende. Brug denne faktor til din fordel – det er en ideel mulighed for at få dine kerneværdier brand, produkter og tjenester på tværs af besøgende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.