Opnåelse af en indkomst ejendom lån

Med din beslutning om at erhverve en indkomst ejendom, har du også sandsynligvis overvejet, hvad du ønsker at opnå, og i hvilken periode. De samme kriterier, der anvendes i en fornuftig investeringsstrategi eller finansiel plan, gælder også for indkomst ejendomme. Ejendomsadministratorer opkræver typisk en procentdel af brutto indkomsten. Dette varierer normalt fra 5% til 10% af brutto indkomsten, ofte med et ekstra gebyr for nye leasingkontrakter.

Ejendomsfinansiering kommer i mange typer og vilkår, afhængigt af selve ejendommen. Lån på indkomst ejendomme er normalt skræddersyet til hver ejendom type. Ofte kan lejligheder have længere lånevilkår end kontor-eller detailhandels lokaler. Husk, at lejligheder er en mere stabil form for investering ejendom end kommercielle bygninger.

Før du træder ind på markedet for et lån, skal du være sikker på at gøre nogle nødvendige forarbejde. lån med betalingsanmerkning uten sikkerhet Her er en liste over spørgsmål at undersøge og besvare, der vil hjælpe indsnævre din anmodning.

1. hvor meget har du brug for?

2. Hvad vil du bruge provenuet til og hvor længe?

3. Hvordan vil du tilbagebetale lånet, og på hvilke betingelser?

4. Hvilke aktiver kan du løfte om at sikre dit lån, hvilket ville gøre dit lån officer sove trygt om natten, hvis han beslutter at godkende dit lån?

Husk, lån er de produkter, som bankerne sælger. Se efter den bedste kombination af pris, kvalitet og omdømme af leverandør.

For mere information om typer og opnåelse af en indkomst ejendom lån, besøg Security National Capital.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.