Mastering realkreditlån labyrint

So… du er ved at købe en ejendom og har brug for en pant…
Hvor skal du begynde?
Uanset om du er en første hjem køber, har købt og solgt flere gange, er re finansiering, søger en ansvarlig lånekapital, eller endda en omvendt motgage – der er en masse ting at overveje…
Vælger du fast rente, variabel rente, rentetilpasningslån- eller interesse kun.
Priser, gebyrer, omkostninger – kan alle varierer.
Lad os få et kig på forskellene:
Fast rente – normalt fast til livet i pant, siger 15-30 år, uanset stigninger eller fald i markedsrenten. Denne type realkreditlån er ideelt for dem på et budget – som bekendt altid din tilbagebetalinger er.
Justerbar (variabel) rente – denne type af realkreditlån giver renten tilpasses efter det nuværende marked priser – normalt justeret for enden af forudbestemte perioder. Disse har tendens til at have lavere månedlige betalinger og er mere fleksible end faste.
Ballon pant – er dette faste beløb betalingerne for en periode af tid og derefter en stor betaling (ballon) i slutningen af udtrykket.
Uddannet betaling Mortgage – dette er hvor betalingerne, der starter ud små og gradvist øge.
Interesse kun – denne type realkreditlån er normalt kun for et bestemt tidspunkt – hvor renterne kun betales – så vigtigste ikke er at reducere. Normalt kun anvendes i kort tid, eller til at finansiere en anden ejendom.
Anden pant – dette er baseret på størrelsen af den egenkapital, du har i dit hjem. Normalt bruges til renovering, konsolidere gæld eller købe en anden ejendom. Normalt angive betalinger til en fast rente. Vær opmærksom på at renten er normalt højere.
Home Equity lån – dette låne mod egenkapital i dit hjem. Det er ofte bruges til at finansiere hjem renovering. Renter kan som kan variere gebyrerne og udtrykket – det er et meget konkurrencepræget marked – så gør dit hjemmearbejde. Dette lån kan have skattemæssige fordele – men dit hjem er oppe som sikkerhed.
Reverse pant – også kaldet “equity release’. Dette er for seniorer at konvertere egenkapitalen i deres hjem til kontanter. Tilbagebetalinger er ikke påkrævet, før de permanent flytte, sælge, dø eller nå slutningen på lånets løbetid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.