Hvorfor bør du Have en forretning Vision?

Kan du huske da du først startede din nye virksomhed? Du var glade og raring at gå! Du trykte visitkort, du har oprettet et firmanavn og besluttet, hvor mange penge, du ønskede at gøre. Så var der hvedebrødsdage. Du var glade for at komme ud af sengen om morgenen, komme til din computer, gøre disse aftaler og følge op med nye kunder.
Så du har fundet dig træt, cranky og afskrækket med den måde, tingene var igangværende: færre og færre udnævnelser, mindre energi og endnu mindre nydelse med hvad din virksomhed er.
Hvad skete der?
Hvad der skete er, at du ikke har en vision for din virksomhed. Hvad er en business vision og hvorfor har du brug for en, du spørger? En business vision er, hvordan din virksomhed ikke kun påvirker dig, men også i verden. Med en virksomhed vision alt, hvad du gør hver dag støtter dig til at gå fremad, opnå hvad du ønsker, men stadig gavne andre.
Simpel visioner er bedste. Jo lettere det er at kommunikere til en person, jo vigtigere bliver de til dig og din virksomhed. Du har brug for en vision om at være mere effektive, mere ønskeligt og mere attraktive for dine kunder eller kunder. Klarhed er afgørende i en enkel vision. Endnu, en enkel vision kan være meget dybe.
Husk Mother Teresa? Hun ville bare hjælpe fattige, og i sidste ende blev hun en helgen i den katolske kirke. Det hele startede med en simpel vision: let at kommunikere til andre og hendes vilje til at gøre hvad det tog for at få hendes vision set og hørt af andre.
Så vil du. Du vil også få din vision høres og ses af andre.
Joanne’s Vision perle
“Med en ægte business vision, alle dine beslutninger er nemt gjort, fordi alle dine beslutninger er i tråd med din vision.”
“Hvad vil du gøre i dag?”
Når du vågner op og komme ud af sengen og spørg dig selv, “Hvad vil jeg gøre i dag?” reducerer eksistensen af en business vision denne allestedsnærværende stressende spørgsmål.
Alt hvad du gør, de mennesker, du taler med, de kunder du tiltrække er alle et resultat af din vision. Hvorfor? Du har strategier til at støtte din vision.
Det mere kraftfulde og levende Vision, jo flere muligheder vil opstå for at skabe strategier til at opbygge din virksomheds succes.
Real Vision handler om drømmen: det er, hvad du virkelig ønsker din virksomhed at være. Vision med en kapital V handler om den indvirkning, din virksomhed vil have på dit samfund, verden og dit liv.
Det handler om forholdet til dig selv, om hvordan du ser dig selv.
Det er, hvordan du ønsker din virksomhed at blive set af andre.
Værdien af at have en vision er at vide, hvilken forskel, du kan gøre i folks liv.
Stoppe tænke småt og start tænker stort. Hvorfor?
Joanne’s Vision perle:
“Du vil aldrig have professionel og personlig succes du ønsker medmindre du har en vidtrækkende vision for din virksomhed og dit liv.”
Husk, at holde dit liv og virksomhed en succes, en vision er afgørende. En klart defineret business vision vil konsekvent støtte dig til at komme ud af sengen hver dag med et formål for øje. Opret din virksomhed vision, en Vision med et kapital V, og se dit liv, udvide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.